Energoutilaj a ales inca o data calitatea Grove

Tradiția reprezintă o garanție în plus atunci când se discută despre profesionalism, experiență, sau servicii de calitate.  

Noi modele Grove cu 5 axe

Producătorul mondial de macarale Manitowoc lansează în fiecare an noi modele, de fiecare dată inovaţia tehnologică și dotările de ultimă generaţie oferindu-le proprietarilor posibilitatea de a le utiliza pentru aplicaţii extrem de diverse.

 

HIDROMEK - Experienţa întâlnește calitatea

Marca HIDROMEK este prezentă pe șantiere din toată lumea, utilajele sale fiind apreciate pentru calităţile tehnice și robusteţea în exploatare.

Komatsu a lansat noul buldozer pe șenile D155AX-8

Komatsu International Europe a lansat în cursul acestui an o serie de modele de echipamente și tehnologii în premieră, printre care și buldozerul pe șenile D155AX-8.

 

Grove GMK5250L: Cea mai performantă automacara tot-teren din clasa 250 t

Manitowoc, unul dintre liderii mondiali în domeniul producţiei de macarale confirmă din nou poziția pe piaţă,prin lansarea modelului Grove GMK250L, cea mai performantă macara din clasa de 250 t

 

Komatsu WA270-7: Eficiența japoneză

Producătorul japonez Komatsu este unul dintre liderii mondiali în domeniul producţiei de utilaje pentru construcţii, tehnologiile proprii dezvoltate, motoarele moderne și eficienţa mașinilor sale fiind apreciate în fiecare an de sute de mii de operatori și proprietari de flote.

Komatsu PC490LC-10 HRD - Nu ii sta nimic in cale

Demolarea structurilor mari din beton armat reprezintă una dintre cele mai dure activităţi de șantier. Europa excelează în acest domeniu, numeroase structuri, în special industriale care au fost construite în special în anii ’50 și ‘60, realizate conform standardelor de atunci, cu mult beton și oţel atingându-și durata de utilizare.

 

Komatsu- Viitorul este aici

Producătorul japonez Komatsu a demonstrat și de această dată că este un deschizător de drumuri în domeniul tehnologiilor în construcţii.

Komatsu HB215LC-2, primul excavator hibrid livrat in România

La un an de la lansarea mondială, primul excavator pe șenile hibrid Komatsu HB215LC-2 lucrează în România în condiţii de șantier!

Komatsu D155AX-8 - Nimic nu il poate opri

Komatsu Europe International lansează pe piaţa europeană buldozerul pe șenile D155AX-8. Cu o greutate de operare ce variază între 38.000 și 43.000 kg (în funcţie de configuraţia utilajului) și o putere netă de 354 CP, modelul D155AX-8 este propulsat de un motor Komatsu SAA 6D140E-7, ce îndeplinește integral normele de poluare EU Stage IV.

 

Excavatoarele hybrid Komatsu, deja la a treia generatie

Constructorul japonez Komatsu anunța în 2008 lansarea primului excavator cu acționare hibridă din lume, acesta fiind de altfel și primul utilaj de acest fel dezvoltat la nivel mondial.

Komatsu HM300-5 - Calitate japoneza fara compromisuri

Komatsu Europe International N.V. a lansat pe piaţa europeană noul dumper articulat HM300-5. Prezentat în premieră la expoziţia internaţională CONE XPO-CON /AGG 2014 ce a avut loc în Las Vegas, noul model HM300-5 este echipat cu un motor Komatsu SAA 6D125E-7 ce îndeplinește standardele de emisii EU Stage IV și dezvoltă o putere netă de 324 CP.