ENGCON

engcon a fost fondata in 1990, dar intreaga istorie a inceput de fapt, cu 5 ani inainte, atunci cand inventatorul din Orust a incercat sa convinga pe cineva sa preia productia de cuple rapide inclinabile si atasamentele cu rotatie pentru excavatoare.

O companie cu o crestere rapida, engcon este o companie internationala specializata in productia de atasamente pentru excavatoare, menite sa ajute clientii in a economisi timp si bani.

engcon este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de concepte eficiente pentru excavatoare. Solutiile lor se bazeaza pe o cupla rapida cu doua functii - inclinare si rotire, accesorii si instrumente. Conceptul include, de asemenea, instalare, service si servicii de asistenta post-vanzare, oferite prin parteneri. Acest lucru confera clientilor profitabilitate, flexibilitate si siguranta cu un pachet unic creat prin inovatie, experienta si know-how.

Un tiltrotator:

  • este acea articulatie a excavatorului care permite cupei sa se incline si sa se roteasca,
  • permite cupei sa se roteasca la 360° in jurul axei sale fara a intampina obstacole – flexibilitate infinita.
  • inseamna o inclinare posibila a cupei cu ±45º, asigurand astfel o eficienta maxima.

Aceasta cupla rapida, eficienta si usor de utilizat, este unul dintre cele mai remarcabile produse din segmentul engcon.

Dupa castigarea unei cote de piata semnificative pe piata europeana, compania isi va extinde activitatea si in America de Nord.