Piese de schimb originale

 

 

Avand o retea de service activa pe intreg teritoriul Romaniei si un centru de distributie piese de schimb la Otopeni (Jud. Ilfov), asiguram stoc permanent de consumabile si piese de schimb originale.

 
   
 
     

 

 

Calitatea pieselor originale comercializate este garantata de producatori si asigura atingerea parametrilor de fiabilitate si productivitate. Pentru eficienta maxima in lucru a utilajelor, producatorii concep, testeaza si construiesc cu grija fiecare piesa astfel incat sa raspunda cerintelor si gradului de toleranta al fiecarui utilaj in parte.

Folosirea unor piese de schimb contrafacute, diferite de cele ale producatorilor, reprezinta un risc extrem de mare tradus prin costuri mari si perioada de imobilizare. Este dovedit tehnic ca orice astfel de piesa de schimb, desi arata in mare parte la fel ca o piesa de origine, are o calitate inferioara si o durata de viata mult mai scurta. Folosirea acestora dauneaza bunei functionari a echipamentului si poate duce la avarii grave.

Depozitul MARCOM este in permanenta alimentat cu piese de uzura sau consumabile pentru modelele cele mai vandute in Romania.

Iar pentru a raspunde prompt la solicitarile dumneavoastra, aveti la dispozitie un numar de telefon dedicat: 0730.627.266